Opiskelu

Tietotekniikan laitos (Computer Science and Engineering CSE) yhdistyi Tietojenkäsittelytieteen ja Mediatekniikan laitosten kanssa. Uusi Aalto-yliopiston Tietotekniikan laitos (CS) aloitti toimintansa 1.1.2015. Näitä vanhan laitoksen verkkosivuja ei organisaatiomuutoksen takia enää ylläpidetä. (Poikkeuksena entisen tietotekniikan (CSE) laitoksen tutkimusryhmä- ja henkilösivut, jotka ovat vielä entisillä sijoillaan siirtymäkauden ajan.) Uuden laitoksen verkkosivut sijaitsevat osoitteessa "http://cs.aalto.fi/fi/";.

Tietotekniikan laitoksen tehtävänä on kouluttaa tietotekniikan kandi-, maisteri- ja tohtoritason ammattilaisia vaativiin ohjelmisto, tuotekehitys ja tutkimustehtäviin. Laitoksemme tarjoaa myös useita englanninkielisiä Master’s-ohjelmia tietoteknikan koulutusohjelman alaisuudessa sekä kolme pääainetta uudessa EIT ICT Labs Master Schoolissa. Ohjelmiin voivat hakeutua sekä kotimaiset että ulkomaiset opiskelijat, joilla on B.Sc. -tason tutkinto tai vastaava. Laitoksemme tarjoama opetus on vahvasti sidoksissa laitoksellamme tehtävään tutkimukseen.

Lisätietoja opinnoista ja koulutusohjelmista Perustieteiden korkeakoulussa löydät INTO-opiskelijaportaalista.

Jos haluat tietää, mitä teknillistieteellisen alan koulutusohjelmia korkeakoulumme tarjoaa ja miten Aalto-yliopistoon voi hakea opiskelijaksi, katso Opiskelemaan Aalto-yliopistoon sivustot.

Korkeakoulujen arviointineuvosto (KKA) on valinnut Tietotekniikan laitoksen yliopisto-opetuksen laatuyksiköksi vuosille 2010-2012.

Sivusta vastaa: miihkali.euro [at] aalto [dot] fi (Miihkali Euro) | Viimeksi päivitetty: 08.02.2016.